Ewout

Tijdens onze middelbare schooltijd woonden Lianne en ik in Vollenhove (Overijssel) en leerden elkaar daar kennen. Ik vertrok hierna naar Groningen voor mijn studie. Hierna ging ik werken bij de aanleg van de HSL (Hoge Snelheids Lijn). Omdat mijn passie meer uitging naar het uitdragen van mijn geloof, ben ik als manager bij de Shelter (chr hostel in Amsterdam) gaan werken. Hier kwamen mijn enthousiasme en talenten goed samen. Ik vind het enorm leuk om te werken in een internationale omgeving en houd er van om mensen zowel werk gerelateerd als geestelijk, te begeleiden. Daarnaast is het natuurlijk een fantastische omgeving om mensen te laten delen in mijn liefde voor de Schepper.
Nu hebben wij de stap genomen om naar Maleisië te gaan. Ook hier kan ik een manager functie vervullen en uiting geven aan mijn passie. Een enorme stap om te maken als gezin, maar gelukkig weten we dat Hij altijd bij ons is.

Lianne

Vanuit Vollenhove ben ik naar Amsterdam verhuisd en heb daar de opleiding fysiotherapie gevolgd. Daarna heb ik enkele jaren gewerkt in een instelling voor mensen met een verstandelijke beperking, maar heb er uiteindelijk voor gekozen om te stoppen met werken en mijn aandacht te richten op ons gezin. Het is enorm leuk om voor de kinderen te zorgen en er ook de tijd voor te hebben.
Daarnaast heb ook ik een sterk verlangen om anderen te laten delen in het verlossende werk van onze Verlosser. En wat is er gaver dan mensen die zelf in Zijn Woord daarvan kunnen lezen. Het lijkt me bijzonder om hier mijn steentje aan bij te kunnen dragen. Ik zal me de eerste tijd richten op het gezin en het ‘huishouden’. Mocht ik daarnaast nog energie en tijd hebben voor andere werkzaamheden, dan kijk ik ter plekke wat er nodig is.
Het zou mij bijvoorbeeld heel mooi lijken om iets te kunnen betekenen voor de vrouwen van de plaatselijke bevolking.

Joa, Benjamin, Mark en Léon

Joa en Mark krijgen thuis school van hun moeder terwijl Leon zich lekker vermaakt en soms ook meedoet met Marks school. Benjamin gaat naar de internationale school en vind het helemaal top. Hij geniet van de mensen om zich heen en het leren van veel nieuwe dingen, vooral een andere taal en cultuur. Voor hen is het ook een spannend avontuur. Ze hebben vriendjes vanuit allerlei verschillende landen: Panama, Korea, Amerika, Maleisië, China, India etc.

Ook beschikbaar in / Also available in: Engels